Κοιν.Σ.Επ. 'Αγκιστρο Δράση

Άγκιστρο δεν είναι μόνο χαλάρωση στο πέτρινο χαμάμ. Είναι και Agkistro Action με αυθεντικές εμπειρίες στην πλούσια φύση και υπαίθριες δραστηριότητες που θα κάνουν την διάθεσή σας να χτυπήσει … κόκκινο.
Ακολουθήστε μας σε τοπία με χρώματα που χάρισε απλόχερα η φύση και σε τόπους που η ιστορία εξακολουθεί να συγκινεί. Στο Άγκιστρο θα ζήσετε πρωτόγνωρα αισθήματα χαλάρωσης αλλά και δημιουργικής έντασης.
Επισκεφθείτε μας στην Βάση μας (Agkistro Action) -στο δρόμο για τα λουτρά του Αγκίστρου απέναντι από το γήπεδο- και ενημερωθείτε για τα «πακέτα» εξορμήσεων και δράσεων, που τρέχουν αυτή την περίοδο.

  • Mountain Bike – ποδήλατο βουνού // Ποδηλατικές διαδρομές στην άγνωστη γή της μεθορίου, δίπλα στα σύνορα εμε την Βουλγαρία ή στις καταπράσινες πλαγιές του όρους Άγκιστρο.  Διαδρομές για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης.
  • Εναέριο πέρασμα (flying fox) και τοξοβολία, σε μια μαγευτική τοποθεσία με γάργαρα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια δίπλα από το ιχθυοτροφείο πέστροφας.
  • Για πιο extreme καταστάσεις, καταρρίχηση (rappel) σε φυσικά ή τεχνητά πεδία, ακόμη και στα έγκατα της γης, στο Άγκιστρο και στη γύρω περιοχή.
  • Τέλος, η κατάβαση του ποταμού Στρυμόνα με σκάφη καγιάκ, διασχίζοντας τα στενά του Ρούπελ, αποτελεί μοναδική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους.
  • Αν πάλι είστε λάτρης της ιστορίας και της δράσης, ακολουθήστε μας σε μονοπάτια και υπόγεια οχυρά, σε ένα ταξίδι στον χρόνο. Ανηφορίστε προπολεμικά μονοπάτια στο όρος Άγκιστρο, δίπλα σε συρματοπλέγματα και χαρακώματα του Β’ Π.Π. Περπατήστε ανάμεσα σε πολυβολεία και παρατηρητήρια της θρυλικής «Γραμμής Μεταξά», κατεβείτε και εξερευνήστε τις σκοτεινές και υπόγειες στοές του οχυρού Καρατάς (Τρεις Βρύσες), που το 1941 οι λιγοστοί υπερασπιστές τους αντιστάθηκαν γενναία τους Γερμανούς εισβολείς.
  • Διοργάνωση ομαδικών παιχνιδιών με άποψη (team bulding) απο ειδικά στελέχη της επιχείρησης, οι οποίοι αναλαμβάνουν την διεξαγωγή των ομαδικών δράσεων βοηθόντας έτσι τους συμμετέχοντες οχι μόνο να παίξουν και να διασκεδάσουν αλλά και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τον εαυτό τους και την ομάδα

Τι είναι η Κοιν.Σ.Επ . Άγκιστρο Δράση
Ιδρύθηκε το 2015 με στόχο τη λειτουργία  ενός Γραφείου Εναλλακτικού Τουρισμού που θα απευθύνεται στους επισκέπτες του Αγκίστρου και όχι μόνο. Παράλληλα σε συνεργασία με την τοπική Αυτοδιοίκηση και φορείς της περιοχής θα υλοποιεί δράσεις που θα προωθούν πιλοτικά σχέδια οικοτουριστικής ανάπτυξης, που θα επιφέρουν νέες ευκαιρίες και νέες θέσεις εργασίας.
Η προσέλκυση νέων επισκεπτών στο Άγκιστρο και στην ευρύτερη περιοχή, θα συμβάλει όχι μόνο στην ενίσχυση της τοπικής οικονομίας, αλλά και στην ενίσχυση της ταυτότητας της περιοχής μας ενσωματώνοντας σε αυτή τους φυσικούς και πολιτιστικούς πόρους  που αξίζει να αναδειχθούν και να προωθηθούν.


Info
www.agkistroaction.gr
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
τηλ: +302323043033
κιν: +306980138846


leader